top of page

Faith Group

Public·34 members

+>?{{Live KIJKEN}} PSV - Feyenoord Live Op tv en livestream (KNVB beker) 24 januari 2024


Feyenoord - PSV op tv: hoe laat en op welke zender is de bekerkraker te zien?


🔴📺KIJKEN==►►📲👉Feyenoord - PSV Live Op TvFeyenoord en PSV strijden woensdag om een plaats in de kwartfinale van de KNVB Beker. De nummers één (PSV) en twee (Feyenoord) van de KNVB Beker weten al dat de winnaar van de onderlinge confrontatie een thuiswedstrijd tegen AZ wacht bij de laatste acht. Het duel in De Kuip wordt live uitgezonden, maar hoe laat en op welke zender?


STREAMING=►Feyenoord - PSV Live Kijken


KijkEn=►KNVB Beker Achtste finale Live


Feyenoord - PSV op tv

De achtste finale tussen Feyenoord en PSV begint woensdagavond om 20.00 uur. De wedstrijd wordt uitgezonden op het open kanaal van ESPN. Een uur voor de aftrap, om 19.00 uur, kun je afstemmen op de zender om geen minuut van de voorbeschouwing te missen.


Weg naar de achtste finale

Zowel Feyenoord als PSV mocht dit seizoen instromen in de tweede ronde van de KNVB Beker, omdat beide clubs zich afgelopen jaargang plaatsten voor Europees voetbal. Feyenoord begon met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Op 20 december, vlak voor het ingaan van de winterstop, werd het in Rotterdam 2-1 voor de ploeg van Arne Slot.


Een dag later zou PSV het in eigen huis opnemen tegen FC Twente, maar vanwege hevige regenval was het veld in het Philips Stadion onbespeelbaar en werd de wedstrijd uitgesteld tot na de winterstop. Op woensdag 17 januari werd ruimte gevonden om de wedstrijd in te halen, PSV had in eigen huis geen kind aan de Tukkers en won met 3-1.


Vorm

Beide topclubs lieten na de winterstop al punten liggen in de competitie. Thuisclub Feyenoord pakte in de eerste wedstrijd na de break een 2-0 voorsprong tegen NEC, maar wist die niet over de streep te trekken. De Nijmegenaren kwamen terug tot 2-2 en gaven de toch al vrij kansloos lijkende titelprolongatie van de ploeg van Slot daarmee nog maar eens een knauw.


PSV was tot afgelopen weekend immers nog zonder puntverlies in de KNVB Beker en zag door het gelijkspel bij Feyenoord - NEC de voorsprong groeien naar twaalf (!) punten. Zondag liep de ploeg van Peter Bosz in Stadion Galgenwaard echter tegen het eerste gelijkspel van deze campagne op: FC Utrecht hield de koploper in de KNVB Beker op een 1-1 gelijkspel. Het gat tussen beide clubs op de ranglijst is daardoor teruggebracht tot - een voor PSV nog altijd comfortabele - tien punten.


Bekertopper Feyenoord - PSV & inhaalduel KNVB Beker LIVE bij ESPN


Feyenoord en PSV bepalen vanavond wie de opponent wordt van AZ in de kwartfinales van het TOTO KNVB Beker-toernooi. Ook wordt woensdagavond het wegens een defecte veldverwarming afgelaste competitieduel tussen Almere City en Fortuna Sittard ingehaald.


Bekertopper

Het KNVB Beker-duel in Almere wordt om 18.45 uur afgetrapt. De voorbeschouwing is vanaf 18.15 uur LIVE te zien op ESPN 2. De bekerkraker in De Kuip tussen Feyenoord en PSV begint om 20.00 uur. Dit duel wordt LIVE uitgezonden op ESPN 1 en de voorbeschouwing is vanaf 19.00 uur te zien.


PSV-trainer Peter Bosz liet dinsdag op de persconferentie weten dat hij - ondanks transfergeruchten - 'gewoon' kan beschikken over Yorbe Vertessen. Arne Slot denkt op zijn beurt dat voor Feyenoord dit seizoen het bekertoernooi de snelste weg naar de Coolsingel is. Dat liet de oefenmeester dinsdag weten.


Dit is het livetopic voor de wedstrijd in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en PSV. Beide ploegen treffen elkaar om 20.00 uur in de Rotterdamse Kuip. De wedstrijd is live te zien via ESPN. Volg het hier en praat mee!


LIVE | PSV moet aan de bak tijdens bekerduel op bezoek bij Feyenoord

Na het eerste puntverlies op Nederlandse bodem, kan PSV vanavond weer aan de bak. En hoe: de Eindhovenaren reizen af naar De Kuip voor het bekerduel met Feyenoord. PSV won er al in de competitie en pakte er de Johan Cruijff Schaal. Wordt het een derde zege in Rotterdam? Volg de wedstrijd hier live!


Blijf op de hoogte van het laatste sportnieuws via de Eindhovens Dagblad-nieuwsbrief!

Ook via andere kanalen op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij PSV? Dat kan! Het Eindhovens Dagblad heeft een WhatsApp-kanaal waarmee u het laatste nieuws van PSV meteen op uw telefoon binnenkrijgt. Klik op deze link om u aan te melden.


Heeft u liever het nieuws in de mail? Klik dan op deze link om u in te schrijven voor de dagelijks sportnieuwsbrief van het Eindhovens Dagblad.


Voetbal op tv: op deze zender kijk je de bekerclash Feyenoord - PSV

In de rubriek Voetbal op tv geeft Voetbal International een overzicht van alle wedstrijden die deze week live op televisie zijn.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page